Esztétikai fogpótlás– Cirkónium és préskerámia fogpótlás: fogászati technológiák ma már lehetővé teszik a teljesen természetesnek tünő koronák, hídak elkészítését. A rendszer újdonsága, hogy nem tartalmaznak fémet, a korona fényáteresztő képessége hasonló a saját fogéhoz, így szinte lehetettlen megkülönböztetni a valódi fogtól.Nem vált ki fém allergiát.

DIREKT HÉJ 

         -Élpótlás és diasztéma zárás

                   – élpótlás: a frontfogak éle sérülésből vagy kopásból eredendően megrövidülhet. ezt az éli hiányt esztétikus tömőanyaggal állítjuk helyre oly módon hogy maximálisan alkalmazkodunk a fog színéhez, éli transzparenciájához.

                   – diasztéma zárás: az eljárás megegyezik az élpótlás módjával. Minden esetben frontfogak zárásánál kérjen konzultációs időpontot a beavatkozást megelőzően.

 

INDIREKT HÉJ

         – esztétikus héjak fogtechnikai laborban készülnek, egy lenyomat alapján . A fogfelszínére ragasztásukhoz egy e célra kifejlesztett, speciális ragasztot használunk . Esetenként nem szükséges a fog csiszolása de ha indokolt a tökéletes kivitelezéshez akkor is 0.5-1mm foganyag a veszteség, ami minimális!!! Az eljárás teljesen FÁJDALOMMENTES. Fogászatunkban több technikai eljárás közül válaszhat :

                                                                                                                          – Lumineers

                                                                                                                          -Préskerámia

                                                                                                                          -Grádia

                                                                                                                          -Cirkónium kerámia